Profil

Hos HANGHØJ byder vi dig velkommen til vores lille univers af mode, velvære, skønhed, interiør og livsstil. Her finder du et bredt udvalg af danske og udenlandske modebrands som bla. GustavGestuzModströmDawn x DareGai + LisvaMads NørgaardHOPESofie Schnoor og Second Female . Vi gør os umage i at udvælge kvalitetsbevidste brands med høj standard til kvalitet, komfort og pasform. Vi bestræber os på at favne bredt og tilbyde varer i alle prisklasser.

Her på siden finder du de nyeste kollektioner, sæsonens farver og tendenser, hotte must-haves samt klassiske items og basis varer. Vi har et skønt sortiment med nøje udvalgte brands, så der er noget til det stilrene look, det klassiske look og til dig som er helt med på modens tendenser, til både hverdag og fest.
Vi gør os umage i at udvalge mønstre, farver, prints og detaljer, da det er med til at tilføre tøjet et spændende udtryk, og du som forbruger kan style og sammensætte tøjet på din egen måde for at opnå et dit eget individuelle look.

I butikken og på webshoppen har vi ligeledes et skønt udvalg af interiør, smykker, sko og skønheds- og velvære produkter samt unikke dufte. Fra erkendte brands som I Love Eco EssentialsJuliette has a gunNomenclatureMeraki og House Doctor
Derudover har vi et bredt udvalg af sko, støvler, sneakers og sandaler mv. fra bla. Billi BiWodenSofie SchnoorShoe the Bear.
Vi mener at det rigtige par sko er med til at fuldende dit look og din stil, og vi gør os umage i at finde netop de sko / støvler der matcher og komplementer sæsonens stil og tendenser.

Hos Hanghøj er vi motiveret af den gode og personlige service uanset som du kommer i den fysiske butik eller på vores webshop.
På vores webshop kan du i ro og mag lede efter det du søger eller finde inspiration til noget nyt til garderoben.
Vi lægger stor vægt på den gode oplevelse samt venlige og oprigtige betjening.

Har du spørgsmål til en kvalitet, farve eller størrelse er det vores fornøjelse at kunne guide, vejlede og hjælpe dig.
Så endelig bare skriv en mail på info@butikhanghoj.dk eller ring os op på 42416442 (10:00-16:00), vi sidder til at hjælpe :-)

Venlige hilsener Pia og pigerne i HANGHØJ