JANE KØNIG

Jane Kønig er et dansk brand som designer populære og unikke smykker til både kvinder og mænd. Jane Kønig er designeren bag brandet. Jane Kønig er uddannet beklædningsdesigner, og under hendes projekter på uddannelsen, var smykkerne altid i fokus. Jane Kønig åbnede sin første butik i 1989 i København, og i dag er smykkerne tilgængelige hos et stort udvalg af danske multibrand-stores. Derudover sælges smykkerne også på Jane Kønigs egen webshop, men også ved en række udenlandske forhandlerer.  Hos Butik Hanghøj har vi et stort udvalg af Jane Kønig smykker som du kan lade dig inspirere af. Hos Butik Hanghøj vil du finde Jane Kønig halskæde, Jane Kønig armbånd, Jane Kønig ørering og Jane Kønig ring. Hos Hanghøj har vi et bredt udvalg af bestsellers fra Jane Kønig. Her på siden finder du enkle og simple desigs, klassiske smykker samt statement pieces. Jane Kønig har i den grad fingeren på pulsen, og ved hvad der rør sig i modebilledert, og skaber de smukkeste smykker til at komplementerer dit look. Brug smykkerne hver for sig eller kombiner dem, så de matcher dit udtryk. Smykkerne fra Jane Kønig er smukke med et stilrent design samt en super god kvalitet.

Jane Kønig smykke er skabt med kreativitet, og ønsker at ethvert smykke har sit helt eget udtryk. En Jane Kønig ring oser af kreativitet og lidenskab for design. Her er  Jane Kønig V Ring blevet virksomheden best seller, og ses typisk i alle kollektionerne. Derudover er Jane Kønig ørering og Jane Kønig halskæde også meget populære. Ifølge Jane Kønig kan man som kvinde aldrig have for mange smykker, da det giver mulighed for at kombinere dem på kryds og tværs, og dermed opnår forskellige udtryk. Jane Kønigs univers består derfor af mange forskellige typer, materialer og farver. Hun designer nemlig både klassiske og enkle smykker som kan bruges af enhver, ekspempelvis de smukke perlemors øreringe og perlemors halskæder, men også de enkle ringe,  halskæder og armbånd. Men Jane Kønig er også kendt for hendes anderledes og store smykker, eksempelvis de store chunky øreringe, som fås i mange forskellige materialer og størrelser.

 

Ofte stillede spørgsmål til Jane Kønig

Har Butik Hanghøj rabatkoder eller tilbud på Jane Kønig?

Ja, vi har ofte kampagner og tilbud på Jane Kønig. Men hvis du ikke kan vente med at købe de smukke styles fra Jane Kønig, kan du altid melde dig ind i vores kundeklub, og spare 10% hver gang du handler ved Butik Hanghøj. Dog gælder det ikke nedsatte varer. De 10% som du sparer vil automatisk blive trukket fra ved kassen.

Kan jeg få fri fragt på Jane Kønig ved køb hos Butik Hanghøj?

Ja, du kan altid få fri fragt ved køb over 399.-, dette gælder også Jane Kønig. Du vil modtage dine varer indenfor 1-3 hverdage, hvor du kan hente dine varer i din nærmeste pakkeshop.


 

37 vare(r)
37 vare(r)