I LOVE ECO ESSENTIALS

I Love Eco Essential er en dansk virksomhed som laver bæredygtigt velvære og pleje. Produkterne er naturligt skabt og økologiske, og som samtidig ikke skader miljøet. Produkterne er i højeste kvalitet, og har de skønneste dufte. I Love Eco Essentials produkter forurener ikke spildevandet, da produkterne afleder 0% mikroplast, og du hjælper dermed til et sundere grundvand, havliv og sikrer fremtidige generationer. I Love Eco sælger deres produkter til private forbrugere og hoteller, og derfor egner produkterne sig til enhver: kvinder, mænd og børn. Derudover har I Love Eco Essentials formået at skabe nogle unikke og smukke produkter i en farverig og skøn emballage. Alle flaskerne er lavet af 100% genanvendeligt plastik. Lågene på deres produkter er lavet af FSC-certificeret bambus, da bambusplanten er den mest bæredygtige træsort. Bambus planten kan nemlig vokse op til 1 meter på 24 timer. I Love Eco Essentials har valgt at certificere deres sortiment med ECOCERT for at garantere bæredygtigt indhold og emballage. Det vil sige at både indholdet og emballagen tager høje hensyn til landbrug, forarbejdning, fremstilling og arbejdsforhold.

I Love Eco Essentials shampoo
I Love Eco Essentials skønne shampoo “Fresh Mop Shampoo” er deres bestseller. Shampooen er skånsom for håret, men samtidig effektiv. Denne shampoo kan bruges af alle hårtyper. Produktet er lavet af økologiske ingredienser, eksempelvis bomuldsblomst ekstrakt, kokosolie, hvedeprotein og hestekastanje. Ingredienserne er plejende og fugtgivende, men beskytter samtidig hovedbunden. I Love Ecos shampoo er drøj i brug, og har samtidig en skøn duft af citrus.

I Love Eco Essentials balsam
I Love Eco Essentials velduftende balsam “Silky Locks Conditioner” er umulig at undvære. I Love Ecos balsam efterlader håret blødt og glat. Deres conditioner efterlader håret velduftende og sundt. Balsamen indeholder blandt andet kokosolie som består af vitamin-E, vitamin-K og jern. Disse ingredienser formindsker skæl, stimulerer blodcirkulationen og fremmer hårvæksten. 

I Love Eco Essentials body wash
I Love Eco Essentials body wash “Body Bubbles Body Wash” har mange forskellige egenskaber. Hovedformålet med en body wash er selvfølgelige at fugte og rense huden, hvilket I Love Ecos Essentials body wash gør til ug. Deres body wash indeholder nemlig lavendel, pebermynte, hvid te og hørfrø. Hørfrø har mange fordele, heriblandt at det beskytter hudens overflade - hørfrø har nemlig et højt indhold af antioxidanter. Det bidrager nemlig til, at fugten ikke forsvinder for hudens øverste lag.   Derudover neutraliserer denne body wash solskader og stresset hud. 

Ofte stillede spørgsmål til I Love Eco Essentials

Har Butik Hanghøj rabatkoder eller tilbud på I Love Eco Essentials?

Ja, vi har sommetider kampagner og tilbud på I Love Eco. Husk at du altid kan melde dig ind i vores kundeklub, og spare 10% hver gang du handler ved Butik Hanghøj. Dog gælder det ikke nedsatte varer. De 10% som du sparer vil automatisk blive trukket fra ved kassen.

Kan jeg få fri fragt på I Love Eco Essentials ved køb hos Butik Hanghøj?

Ja, du kan altid få fri fragt ved køb over 399.-, dette gælder også I Love Eco Essentials. Du vil modtage dine varer inden for 1-3 hverdage, hvor du kan hente dine varer i din nærmeste pakkeshop.4 vare(r)
4 vare(r)