GUSTAV

Gustav er en dansk virksomhed som designer klassisk modetøj til kvinder. Gustav blev stiftet af Tina Gustavsson, hvoraf navnet “Gustav” også kommer fra. Tøjet fra Gustav bærer stor præg af softifikerede og klassiske styles i tidsløse designs og farver. Derudover er kvalitet og pasform altid i højsædet i kollektionerne. Farvesammensætningen i tøjet fra Gustav er typisk i neutrale farver og bærer præg af sæsonens farver. Tina Gustavsson er i stand til at skabe smukke styles med spændende overflader som tiltale en moderne kvinde. 

 

En smuk og klassisk Gustav kjole

Gustav kjoler er præget af smukke og unikke sammensætninger, både når det angår farver og materialer. Pasformen på Gustav kjoler er typisk løs, og kan bæres af enhver moderne kvinde. Små unikke detaljer såsom perler, pressefolder, broderier og syninger kendetegner en Gustav kjole. Farverne på en Gustav kjole er præget af sæsonens farver, men kan også bruges på tværs af årstider. Brug din Gustav kjole med et par flotte leggings, fede støvler og dine yndlings accessories.  

 

Unik og spændende Gustav skjorte og Gustav strik

En typisk Gustav skjorte har et klassisk, men løst snit. Her kommer tidens nyeste trends, materialer og pasformer til udtryk. Brug din Gustav skjorte med et par fede jeans, en smuk Gustav cardigan, fede sneakers og accessories. En Gustav striktrøje er i den bedste kvalitet og er altid utrolig behagelige at have på. Materialer bliver nøje udvalgt og testet, så kvaliteten er i top. En Gustav striktrøje er en enkel style, men med et unikt twist, som gør striktrøjen helt sin egen. Brug din nye Gustav strik med en Gustav nederdel, strømpebukser, smukke støvler og dine yndlings smykker. Her går sæsonen farver typisk igen, men kan også bruges på tværs af årstiderne, da Gustavs designs er klassiske og derfor aldrig går af mode.

 

Behagelige og flotte Gustav bukser

Et par Gustav bukser har et klassisk og løst snit, og passer til enhver moderne kvinde. Her går de samme modeller typisk igen i alle kollektionerne, men blot med et nyt twist. Brug dine Gustav bukser men smuk Gustav bluse, sneakers og dine yndlings smykker.

 

Ofte stillede spørgsmål til Gustav

Har Butik Hanghøj rabatkoder eller tilbud på Gustav?

Ja, vi har ofte kampagner og tilbud på Gustav. Men hvis du ikke kan vente med at købe de smukke styles fra Gustav, kan du altid melde dig ind i vores kundeklub, og spare 10% hver gang du handler ved Butik Hanghøj. Dog gælder det ikke nedsatte varer. De 10% som du sparer vil automatisk blive trukket fra ved kassen.

Har i en størrelsesguide på Gustav tøj, og hvordan er pasformen?

Gustav tøj har typisk et løst og rummeligt snit, hvilket betyder at størstedelen vil føle sig tilpas i de smukke styles. Hvis du ønsker yderligere hjælp til mål og pasform er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kan jeg få fri fragt på Gustav ved køb hos Butik Hanghøj?

Ja, du kan altid få fri fragt ved køb over 399.-, dette gælder også Gustav. Du vil modtage dine varer indenfor 1-3 hverdage, hvor du kan hente dine varer i din nærmeste pakkeshop.
47 vare(r)
Nyhed
GustavSkjorteLaylaShirtCream-20
1.299,00 dkk
Nyhed
GustavKjoleJoyChiffonDressBlack-20
Nyhed
GustavSkjorteMayaShirtOffWhite-20
Nyhed
GustavKjoleTigerShirtDressBlack-20
Tilbud
40%
GustavNederdelEllyBiasCutSkirtTaupeGrey-20
Specialpris 779,40 dkk
Pris: 1.299,00 dkk
Tilbud
40%
GustavBukserInkVeryWideJerseyPantsLongTobbaco-20
Specialpris 599,40 dkk
Pris: 999,00 dkk
Tilbud
40%
GustavJakkeHollyQuiltJacketRose-20
Specialpris 959,40 dkk
Pris: 1.599,00 dkk
Tilbud
40%
GustavBukserInkVeryWideJerseyPantsTobbaco-20
Specialpris 599,40 dkk
Pris: 999,00 dkk
Tilbud
70%
GustavBlteLderSort-20
Specialpris 149,70 dkk
Pris: 499,00 dkk
Tilbud
70%
GustavBlazerElmaStretchBlazerChocolate-20
Specialpris 449,70 dkk
Pris: 1.499,00 dkk
Tilbud
40%
GustavStrikbluseGenetKnitCapeChanterell-20
Specialpris 479,40 dkk
Pris: 799,00 dkk
Tilbud
40%
GustavBluseAddaBiasTopBlackBone-20
Specialpris 719,40 dkk
Pris: 1.199,00 dkk
47 vare(r)