GLOBAL FUNK

Global Funk er et dansk brand som designer tøj til kvinder. Historien om Global Funk startede i 2003 hvor de fik håndlavet deres jeans i Europa, og siden da har deres mission været at skabe jeans i god kvalitet. Global Funk er dybt passioneret omkring denim, men gennem de seneste år har virksomheden udvidet deres kollektioner med jakker, skjorter, bluser og meget mere. Herunder har Global Funk skabt et unikt produkt, nemlig deres Global Funk jakke, også kaldet “Global Funk Even Jakke”. Her har virksomheden også videreudviklet på den populære Global Funk jakke, og lavet en Global Funk termodragt, som også er blevet til en best seller. Deres Global Funk jakke er lavet i en unik quilt kvalitet, som sidenhen er blevet en signatur. 

Hos Global Funk tages det sociale ansvar meget alvorligt. Her kræver Global Funk derfor af deres leverandører, at de underskriver en adfærds kontakt, som forpligter leverandørerne på at overholde visse internationale standarder. Global Funk er klar over, at modeindustrien er en stor synder hvad angår miljø, dyrevelfærd og affald. Derfor har virksomheden udviklet en række visioner for Global Funk. At have menneskerettigheder i fokus, er en af deres visioner, idet dette er et ansvar enhver international virksomhed bør prioritere. Global Funk har derfor i deres kontakter udarbejdet en kontrakt, som tager udgangspunkt i FN’s verdenserklæring om menneskerettigheder, som har til formål at beskytte medarbejder over hele verdenen. Her har medarbejderne hos deres leverandør en række rettigheder idet de bliver ansat. Derudover har Global Funk også valgt at tage ansvar for miljøet. Siden 2009 har bæredygtighed været på dagsordenen hos virksomheden. Her begyndte de at få produceret bæredygtige materialer. 

Ofte stillede spørgsmål til Global Funk

Har Butik Hanghøj rabatkoder eller tilbud på Global Funk?

Ja, vi har ofte kampagner og tilbud på Global Funk. Men hvis du ikke kan vente med at købe de smukke styles fra Global Funk, kan du altid melde dig ind i vores kundeklub, og spare 10% hver gang du handler ved Butik Hanghøj. Dog gælder det ikke nedsatte varer. De 10% som du sparer vil automatisk blive trukket fra ved kassen.

Har i en størrelsesguide på Global Funk tøj, og hvordan er pasformen?

Global Funk tøj har typisk et normalt snit, hvilket betyder at størstedelen vil føle sig tilpas i de smukke styles. Hvis du ønsker yderligere hjælp til mål og pasform er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kan jeg få fri fragt på Global Funk ved køb hos Butik Hanghøj?

Ja, du kan altid få fri fragt ved køb over 399.-, dette gælder også Global Funk. Du vil modtage dine varer indenfor 1-3 hverdage, hvor du kan hente dine varer i din nærmeste pakkeshop.
16 vare(r)
Tilbud
40%
GlobalFunkShortsMosleyShortsArmy-20
Specialpris 210,00 dkk
Pris: 350,00 dkk
Tilbud
40%
GlobalFunkBukserDavisZPearledIvory-20
Specialpris 420,00 dkk
Pris: 700,00 dkk
Tilbud
40%
GlobalFunkBukserThirteenUltraLightStone-20
Specialpris 360,00 dkk
Pris: 600,00 dkk
Tilbud
40%
GlobalFunkJakkeAlysiaTiliumBlack-20
Specialpris 270,00 dkk
Pris: 450,00 dkk
Tilbud
40%
GlobalFunkHalsedisseBernettaTilliumScarfBlack-20
Specialpris 180,00 dkk
Pris: 300,00 dkk
Tilbud
40%
GlobalFunkJakkeAllmanAbyaSort-20
Specialpris 540,00 dkk
Pris: 900,00 dkk
Tilbud
40%
GlobalFunkJakkeMairaSheehanDarkSand-20
Specialpris 360,00 dkk
Pris: 600,00 dkk
16 vare(r)