GAI+LISVA

Hos Butik Hanghøj er vi stolte af at forhandle det danske brand Gai+Lisva.  Gai og Lisva laver bæredygtigt tøj til kvinder i et tidsløst design. I 2008 lavede gai og lisva deres første kollektioner i Aarhus, hvor mærket også have butik. Gai og Lisva laver tøj i høj kvalitet, og får altid produceret sine varer i europa. Gai og Lisva sætter fokus på klassisk og feminint tøj, som samtidig er behageligt at bære, og har dermed den bedste komfort. Gai og Lisva lægger dermed meget energi i valg af materialer og kvaliteter, samtidig med at de skaber de smukkeste designs. 

Gai og Lisva strik er en af deres bedst solgte produkter. Gai og Lisva strik er altid i den bedste kvalitet, og utrolig bløde at have på. Her kommer deres feminine tankegang bag produkterne til udtryk, da deres strik altid har en smuk lille detaljer, så som broderi, perlemorsknapper og flotte udskæringer. Styl din gai og lisva strik med et par bløde gai og lisva bukser, og den lækre gai og lisva amalie bluse, og hermed har du det perfekt afslapnings sæt. 

Gai og Lisva er også utrolig dygtige til at lave smukke kjoler. En gai og lisva kjole har typisk et meget afslappet look, idet den skal være behagelig at have på. Her er det intet som strammer, og kan irritere, og dermed kan de fleste kroppe bære en gai lisva kjole. Gai og Lisva går igen utrolig meget op i kvaliteten af deres kjoler, hvilket man ikke er et sekund i tvivl om når man prøver den. Igen er der sans for de små fine detaljer. Brug din gai og lisva kjole med et par strømpebukser, et par fede støvler og dine yndlingssmykker. Her har du et sæt som du både kan bruge til hverdag, men også til festlige arrangementer. I den kolde tid kan vi stærkt anbefale at anskaffe sig den bløde bomuldsbluse fra gai og lisva. Gai og lisva bluse, også kaldt gai og lisva amalie, kan bruges under de fleste gai lisva kjole og gai og lisva strik, i den kolde tid.

Ofte stillede spørgsmål til Gai+Lisva

Har Butik Hanghøj rabatkoder eller tilbud på Gai+Lisva?

Ja, vi har ofte kampagner og tilbud på Gai+Lisva. Men hvis du ikke kan vente med at købe de smukke styles fra Gai+Lisva, kan du altid melde dig ind i vores kundeklub, og spare 10% hver gang du handler ved Butik Hanghøj. Dog gælder det ikke nedsatte varer. De 10% som du sparer vil automatisk blive trukket fra ved kassen.

Har i en størrelsesguide på Gai+Lisva, og hvordan er pasformen?

Gai+Lisva tøj har typisk et løst og rummeligt snit, hvilket betyder at størstedelen vil føle sig tilpas i de smukke styles. Hvis du ønsker yderligere hjælp til mål og pasform er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kan jeg få fri fragt på Gai+Lisva ved køb hos Butik Hanghøj?

Ja, du kan altid få fri fragt ved køb over 399.-, dette gælder også  Gai+Lisva. Du vil modtage dine varer indenfor 1-3 hverdage, hvor du kan hente dine varer i din nærmeste pakkeshop.
 

1-48 af 79
Nyhed
GaiLisvaHueBeaGreyMelange-20
Nyhed
GaiLisvaHueBeaSoilBrown-20
399,00 dkk
Nyhed
GaiLisvaVestKiaSoilBrown-20
1.199,00 dkk
Nyhed
GaiLisvaVestKiaGreyMelange-20
1.199,00 dkk
Nyhed
GaiLisvaBukserPaulineSoilBrown-20
Nyhed
GaiLisvaSkjorteTennaSoilBrown-20
GaiLisvaIrmelinBrown-20
299,00 dkk
GaiLisvaIrmelinDarkGrey-20
299,00 dkk
Tilbud
40%
GaiLisvaSkjorteAnnieShirtHazyBrown-20
Specialpris 539,40 dkk
Pris: 899,00 dkk
Tilbud
40%
GaiLisvaBukserLeonoraPantsHazyBrown-20
Specialpris 599,40 dkk
Pris: 999,00 dkk
Tilbud
40%
GaiLisvaBluseViggaTopHazyBrown-20
Specialpris 359,40 dkk
Pris: 599,00 dkk
Tilbud
40%
GaiLisvaSkjorteAnnieShirtWhite-20
Specialpris 539,40 dkk
Pris: 899,00 dkk
Tilbud
40%
GaiLisvaKjoleFrydDressHazyBrown-20
Specialpris 899,97 dkk
Pris: 1.499,95 dkk
1-48 af 79