ALGAN

Algan er et dansk brand som holder til i Odense. Algan er stiftet af Ömür Algan, som kommer fra Tyrkiet. Familien har i flere årtier beskæftiget sig med den tyrkiske tekstilproduktion. Hos Algan håndvæves alle produkter, hvilket er en gammel tyrkisk tradition som er benyttet siden 1800-tallet. Produkterne bliver vævet i en blød kvalitetsbomuld som dyrkes i Tyrkiet. Området hvor bomulden dyrkes. er kendt for deres gode kvalitet. Mønstrene i Algans produkter er tilpasset den skandinaviske stil, samtidig med at der bliver taget højde for nordiske farver og neuancer. Produkterne udstråler derfor høj kvalitet, og passer til ethvert nordisk hjem. Hamam-håndklæderne er Algans kendetegn. Håndklæderne er hurtigtørende og fylder minimalt, samtidig med at de er yderst behagelige og bløde. 
Vi har i Butik Hanghøj udvalgt de fineste produkter i de forrskellige kollektioner. Her findes de fine og eksklusive håndklæder samt tæpper. Produkterne fås i enkle smukke designs i naturens farver. Hos Butik Hanghøj har vi nøje udvalgt håndklæder og tæpper i den bedste og kraftigste kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål til Algan

Har Butik Hanghøj rabatkoder eller tilbud på Algan?

Ja, vi har ofte kampagner og tilbud på Algan. Men hvis du ikke kan vente med at købe de smukke styles fra Algan, kan du altid melde dig ind i vores kundeklub, og spare 10% hver gang du handler ved Butik Hanghøj. Dog gælder det ikke nedsatte varer. De 10% som du sparer vil automatisk blive trukket fra ved kassen.

Kan jeg få fri fragt på Algan ved køb hos Butik Hanghøj?

Ja, du kan altid få fri fragt ved køb over 399.-, dette gælder også Algan. Du vil modtage dine varer indenfor 1-3 hverdage, hvor du kan hente dine varer i din nærmeste pakkeshop.4 vare(r)
Tilbud
20%
AlganHndkldeElmasIkiHamamhndkldeSort-20
Specialpris 260,00 dkk
Pris: 325,00 dkk
Tilbud
20%
AlganHndkldeElmasIkiHamamhndkldeGr-20
Specialpris 260,00 dkk
Pris: 325,00 dkk
Tilbud
20%
AlganElmasIkiPlaidSort-20
Specialpris 440,00 dkk
Pris: 550,00 dkk
Tilbud
20%
AlganHndkldeElmasHamamhndkldeGr-20
Specialpris 260,00 dkk
Pris: 325,00 dkk
4 vare(r)