ALGAN

Tyrkisk design og skandinavisk wellness
Algan er et dansk brand som holder til i Odense. Algan er stiftet af Ömür Algan, som kommer fra Tyrkiet. Familien har i flere årtier beskæftiget sig med den tyrkiske tekstilproduktion. Hos Algan håndvæves alle produkter, hvilket er en gammel tyrkisk tradition som er benyttet siden 1800-tallet. Produkterne bliver vævet i en blød kvalitetsbomuld som dyrkes i Tyrkiet. Området hvor bomulden dyrkes. er kendt for deres gode kvalitet. 

Mønstrene i Algans produkter er tilpasset den skandinaviske stil, samtidig med at der bliver taget højde for nordiske farver og neuancer. Produkterne udstråler derfor høj kvalitet, og passer til ethvert nordisk hjem. Hamam-håndklæderne er Algans kendetegn. Håndklæderne er hurtigtørende og fylder minimalt, samtidig med at de er yderst behagelige og bløde. 

 

Algan hos Butik Hanghøj
Vi har i Butik Hanghøj udvalgt de fineste produkter i de forrskellige kollektioner. Her findes de fine og eksklusive håndklæder samt tæpper. Produkterne fås i enkle smukke designs i naturens farver. Hos Butik Hanghøj har vi nøje udvalgt håndklæder og tæpper i den bedste og kraftigste kvalitet.

8 vare(r)
8 vare(r)