AIAYU

I 2005 begyndte historien om Aiayu, da designerne Maria Høgh Heilmann og Marie Worsaae lancerede deres første kollektion med henblik på at give tidløse og unikke designs i de mest banebrydende materialer og arbejdsforhold. En kombination af ​​boliviansk håndværk og tidløs skandinavisk design som udstråler ren luksus. 95 procent af Aiayus produkter er lavet af kamelhår, hvilket ikke er almindeligt på det skandinaviske marked. Aiayu var det første brand, der lancerede Cashllama TM. Cashllama kommer fra lamaer, hvoraf det yderst kraftige hår vælges. Kvaliteten af ​​ulden produceres i overensstemmelse med principperne i FN's Global Compact.

Filosofien bag Aiayu er baseret på etisk rimelig produktion og rene råvarer fra Bolivia. Aiayu bruger kun en enkelt leverandør, hvilket gør virksomhedens produktionskæde mere gennemsigtig. Ligeledes sker alle vigtige processer i huset. På alle produktionsstadier bestræber Aiayu sig på at minimere med henblik på klimaet. Derfor er Aiayus ambition at øge bevidstheden om klimapåvirkningen af ​​tøjproduktion i modebranchen.

Aiayu samarbejder med Danida om at producere produkter med fokus på fair handel, uddannelse, socialt ansvar og miljøvenlig produktion. Produktionen finder sted i Bolivia, og Aiayu forsøger at skabe vækst og beskæftigelsesmuligheder for lokalbefolkningen i Bolivia. Aiayu vil bevise at ansvarlig forretningspraksis er den eneste måde at drive forretning på, derfor gør de en stor indsats for at sikre, at de fokuserer på ovenstående ting.

Produktets oprindelse er nøglen til Aiayu-konceptet. De trækker på ekspertisen hos lokale håndværkere, og deres færdigheder videregives fra generation til generation. Aiayu lægger stor vægt på at opretholde gamle traditioner. Derfor er det så vigtigt for dem at informere om kilden til deres produkter og give indsigt i lokalbefolkningen, kulturen og traditionerne.

Hos Butik Hanghøj har vi nøje udvalgt kollektionernes fineste produkter, og har et stort udvalg af Aiayu tøj. Fælles for produkterne er eksklusiv kvalitet og levende nordiske farver. Hos Butik Hanghøj elsker vi Aiayus fremragende design og super høje kvalitet. Samtidig har Aiayu et stort fokus på miljø og klima, hvilket er et stort plus i bogen. Hos Butik Hanghøj er vilde med den klassiske Aiayu skjorte, som vi mener er uundværlig i enhver garderobe. Derudover er et must have en Aiayu strik og en Aiayu clutch.

Ofte stillede spørgsmål til Aiayu

Har Butik Hanghøj rabatkoder eller tilbud på Aiayu?

Ja, vi har sommetider kampagner og tilbud på Aiayu. Men hvis du ikke kan vente med at købe de smukke styles fra Aiayu, kan du altid melde dig ind i vores kundeklub, og spare 10% hver gang du handler ved Butik Hanghøj. Dog gælder det ikke nedsatte varer. De 10% som du sparer vil automatisk blive trukket fra ved kassen.

Har i en størrelsesguide på Aiayu tøj, og hvordan er pasformen?

Aiayus tøj har typisk et løst og rummeligt snit, hvilket betyder at størstedelen vil føle sig tilpas i de smukke styles. Hvis du ønsker yderligere hjælp til mål og pasform er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi står klar til at hjælpe dig.

Kan jeg få fri fragt på Aiayu ved køb hos Butik Hanghøj?

Ja, du kan altid få fri fragt ved køb over 399.-, dette gælder også Aiayu. Du vil modtage dine varer indenfor 1-3 hverdage, hvor du kan hente dine varer i din nærmeste pakkeshop. 

 

 

 

 

20 vare(r)
20 vare(r)