AIAYU

Skandinavisk design og bæredygtige materialer
I 2005 begyndte historien om Aiayu, da designerne Maria Høgh Heilmann og Marie Worsaae lancerede deres første kollektion med henblik på at give tidløse og unikke designs i de mest banebrydende materialer og arbejdsforhold. En kombination af ​​boliviansk håndværk og tidløs skandinavisk design som udstråler ren luksus. 95 procent af Aiayus produkter er lavet af kamelhår, hvilket ikke er almindeligt på det skandinaviske marked. Aiayu var det første brand, der lancerede Cashllama TM. Cashllama kommer fra lamaer, hvoraf det yderst kraftige hår vælges. Kvaliteten af ​​ulden produceres i overensstemmelse med principperne i FN's Global Compact.

Filosofien bag Aiayu er baseret på etisk rimelig produktion og rene råvarer fra Bolivia. Aiayu bruger kun en enkelt leverandør, hvilket gør virksomhedens produktionskæde mere gennemsigtig. Ligeledes sker alle vigtige processer i huset. På alle produktionsstadier bestræber Aiayu sig på at minimere med henblik på klimaet. Derfor er Aiayus ambition at øge bevidstheden om klimapåvirkningen af ​​tøjproduktion i modebranchen.

Aiayu samarbejder med Danida om at producere produkter med fokus på fair handel, uddannelse, socialt ansvar og miljøvenlig produktion. Produktionen finder sted i Bolivia, og Aiayu forsøger at skabe vækst og beskæftigelsesmuligheder for lokalbefolkningen i Bolivia. Aiayu vil bevise at ansvarlig forretningspraksis er den eneste måde at drive forretning på, derfor gør de en stor indsats for at sikre, at de fokuserer på ovenstående ting.

Produktets oprindelse er nøglen til Aiayu-konceptet. De trækker på ekspertisen hos lokale håndværkere, og deres færdigheder videregives fra generation til generation. Aiayu lægger stor vægt på at opretholde gamle traditioner. Derfor er det så vigtigt for dem at informere om kilden til deres produkter og give indsigt i lokalbefolkningen, kulturen og traditionerne.

 

Aiayu hos Butik Hanghøj
Hos Butik Hanghøj har vi nøje udvalgt kollektionernes fineste produkter. Fælles for produkterne er eksklusiv kvalitet og levende nordiske farver. Hos Butik Hanghøj elsker vi Aiayus fremragende design og superhøje kvalitet. Samtidig har Aiayu et stort fokus på miljø og klima, hvilket er et stort plus i bogen.

 

 

 

 

 

16 vare(r)
16 vare(r)